Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с парното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с парното

Не знам дали някой ще може да ми помогне,защото ходих при много майстори и никой не можа да разбере от къде е проблема.Че да си кажа мъката.Проблема е следния,парното си работи идеално и на топло и на климатроник когато карам на късо разтояние или градско.И сега загадката при пътуване на дълго вентилатора си работи,а от изходите не излиза никакъв въздух все едно,че има някаква клапа която затваря след вентилатора.Майсторите казват,че няма такава клапа и вдигат рамене.

Каква е колата?
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Алфа Ромео 156 2.4jtd

Comment

Като сменяш посоката на духане чуват ли се клапите да щракат? Сменял ли си филтър на купето?
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от baitosh Покажи съобщение
          Не знам дали някой ще може да ми помогне,защото ходих при много майстори и никой не можа да разбере от къде е проблема.Че да си кажа мъката.Проблема е следния,парното си работи идеално и на топло и на климатроник когато карам на късо разтояние или градско.И сега загадката при пътуване на дълго вентилатора си работи,а от изходите не излиза никакъв въздух все едно,че има някаква клапа която затваря след вентилатора.Майсторите казват,че няма такава клапа и вдигат рамене.
          Ако обърнеш на вътрешна циркулация какво става?
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Клапите си работят идеално

---------- Post added at 00:36 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

ами нищо не става няма никакво значение на какво положение се намира вътре или отвънка все неще

Comment

Ами значи турбината на вентилатора превърта в оста и не се върти
              Alfa 155 2.0TS 8V '93
              sigpic
              VW LADAVAGEN '81
              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Кутията на вентилатора се усеща,че има някакви вибрации от работата на моторчето,но не излиза нищо ама нищо каквото и да се променя от панела оправя се само след почивка и то не се знае за колко време

---------- Post added at 00:44 ---------- Previous post was at 00:41 ----------

а това защо се получава само по някога не трябва ли да е постоянно ако превърта как така превърта от време на време

Comment

Свали филтъра и виж турбината.
                  Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Working...
                  X